Mijn favorieten

Over Sopar

Sopar makelaars is dé full service makelaar uit Purmerend met een stevig fundament en een groot netwerk in Groot Waterland. Sopar is een no-nonsens-kantoor, what you see is what you get. Niet voor niets zijn we het bureau met de meeste transacties per jaar.

Onze makelaars zijn thuis in de stad, wij weten wat er speelt in de regio. Om die reden kunnen we u als eerste adviseren over nieuwe woningen en nieuwbouw projecten en weten we als geen ander waar u op moet letten bij de verkoop. In de dynamische wereld  van makelen lopen wij continu voorop, wij innoveren met maar één reden, uw belang!

Afgesproken!
Bij Sopar zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. Sinds 1975 nemen we alle zorgen voor huizenkopers en -verkopers uit handen. Wij maken duidelijke afspraken en hebben heldere spelregels: elk advies is gefundeerd en realistisch. Eerlijkheid duurt het langst, ook als het even geen goed nieuws is. Wij kiezen bewust voor de lange termijn. Bij ons krijgt u de beschikking over een persoonlijke makelaar. Hij is altijd bereikbaar, indien nodig zelfs ’s avonds en in het weekend.

Benieuwd naar de voordelen voor u?   
De grootste aankoop of verkoop in uw leven vertrouwt u toch niet zomaar aan iemand toe? Bel of chat met de erkende makelaars van Sopar of loop eens binnen aan de Nieuwstraat 74-78.  

Aanbod Appartementen, Woningen, Nieuwbouw en Vrijstaande woningen
Diensten Verkoop, Aankoop, Taxatie en Huur en Verhuur
Website Live chat 7 dagen per week tot 23 uur, onderscheidende en professionele foto’s, plattegronden zien en downloaden
Specialismen VastgoedCert, NWWI, NVM, G7 Bedrijfsmakaars en TMI
 

Sopar Makelaars o.g. b.v.

Kantoor Vestiging Sopar Makelaars o.g. b.v.

Adresgegevens

Nieuwstraat 74 -78
1441 CN Purmerend
KvK nummer: 36004715
BTW nummer: NL.0041.89.760.B.01.
Maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur