Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Oosthuizen 1474 AD

Waterrijk fase 2b

1474 AD Oosthuizen
Bel of mail ons
0299-420097

Omschrijving

Waterrijk - Prachtig wonen in Oosthuizen

Aan de zuidzijde van Oosthuizen, vlak bij het Markermeer, ligt ‘Waterrijk’. Een knusse woon- en leefomgeving in dit landelijke dorp. Geheel in stijl van de omgeving worden diverse woningtypen ontwikkeld in verschillende prijsklassen. Waterrijk kenmerkt zich door de ruime opzet en aandacht voor groen en water.

Het aanbod...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 245.000,- tot € 465.000,- Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 147 m² Inhoud 350 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 110 m² t/m 493 m² Start Verkoop 18-12-2018 Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Waterrijk - Prachtig wonen in Oosthuizen

Aan de zuidzijde van Oosthuizen, vlak bij het Markermeer, ligt ‘Waterrijk’. Een knusse woon- en leefomgeving in dit landelijke dorp. Geheel in stijl van de omgeving worden diverse woningtypen ontwikkeld in verschillende prijsklassen. Waterrijk kenmerkt zich door de ruime opzet en aandacht voor groen en water.

Het aanbod
Waterrijk is een veelzijdig nieuwbouwplan met een grote variatie aan woningen in authentieke, landelijke stijl. Het plan bestaat uit ruime vrijstaande woningen en villa’s, riante 2 onder 1 kapwoningen, semi-bungalows en eengezinswoningen. Waterrijk wordt gebouwd in verschillende fases. 

Luxe wonen in oudhollandse stijl
Waterrijk bestaat uit een reeks van nieuwe woonclusters die min of meer vrij in het landschap liggen. Om het dorpse karakter te versterken, staan de verschillende woningtypen door elkaar heen waardoor er pleintjes ontstaan. De woningen worden omgeven door water, waarbij de oevers op een natuurlijke en kindvriendelijke manier worden aangelegd met rietstroken en mooie knotwilgen. De woningen aan de rand van het plan hebben prachtig uitzicht over het open landschap.

De 24 woningen uit de vervolgfase, fase 2b, gaan dinsdag 18 december 2018 in verkoop.

Inschrijving:
Heb je interesse in één van de woningen? Maak alvast via de project website www.nieuwbouw-waterrijk.nl een Mijn Eigen Huis account aan! 
Als u zich als belangstellende heeft aangemeld, dan krijg je dinsdag 18 december rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten (met o.a. technische plattegronden, mogelijkheden meer-/minderwerk). Je kunt jouw voorkeuren alleen via dit "Mijn Eigen Huis' account doorgeven om in aanmerking te komen voor een van de woningen.

Sluiting inschrijving en toewijzing woningen:
Op maandag 7 januari om 17.00 uur sluit de inschrijving. Daarna vindt de toewijzing van de woningen plaats. De toewijzing van de bouwnummers zal middels een loting bij de notaris geschieden. Er wordt geloot op basis van een eerste voorkeur. Zijn er geen kandidaten met 1e voorkeur voor een specifiek bouwnummer, dan wordt er op volgorde van lotingsnummer gekeken naar de 2e t/m 5e keuze. Het maakt dan niet meer uit op welke plek je het bouwnummer in je voorkeurslijst hebt staan.

Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst:
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt van ons bericht. Alle belangstellenden die zijn ingeloot en een bouwnummer toegewezen hebben gekregen worden door de makelaar gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een adviesgesprek. Als je een woning toegewezen hebt gekregen dan zie je ook in jouw account dat je een optie hebt en op welke woning. 
De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een e-mail met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account.
Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomst op en kun je deze ondertekenen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 245.000,- - € 465.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 107 m² t/m 147 m² Inhoud 350 m³ t/m 450 m³ Perceeloppervlakte 110 m² t/m 493 m² Start Verkoop 18-12-2018 Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 7 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.