Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Van IJsendijkstraat 393 A1-B1 in Purmerend 1442 LB

Van IJsendijkstraat 393 A1-B1

1442 LB Purmerend
Huurprijs € 1.100,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0299-420097

Omschrijving

Fraaie kantoorruimte over de volle breedte van de eerste verdieping van een modern pand op een zichtlocatie aan de Van IJsendijkstraat op industrieterrein De Koog. Het pand heeft betonnen vloeren en een goede individuele uitstraling. Verder is er een vriendelijke en uitnodigende pui aanwezig met loopdeur ten behoeve van de eigen opgang naar het kantoor op 1e verdieping. Het kantoor beschikt over...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraaie kantoorruimte over de volle breedte van de eerste verdieping van een modern pand op een zichtlocatie aan de Van IJsendijkstraat op industrieterrein De Koog. Het pand heeft betonnen vloeren en een goede individuele uitstraling. Verder is er een vriendelijke en uitnodigende pui aanwezig met loopdeur ten behoeve van de eigen opgang naar het kantoor op 1e verdieping. Het kantoor beschikt over een fraaie toiletten, een pantry, systeemplafond en verlichtingsarmaturen.
De oppervlakte van het kantoor beslaat totaal circa 200 m2 met een vrije werkhoogte van circa 3 meter.
Naast de huurprijs wordt op maandbasis een bedrag van € 140,- excl. btw. in rekening gebracht (op basis van voorschot met na-calculatie), voor de navolgende leveringen: verwarming (naar rato m3), elektra (via tussenmeter) en water (50%). Daarnaast worden maandelijkse servicekosten ad van € 66,66 excl. btw. berekend voor de navolgende diensten: brandblusser onderhoud, onderhoud CV ketel, buitenterrein en dak, alsmede gevelreiniging en administratiekosten.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk! Deze ruimtes zijn indien gewenst ook gesplitst te huur. (circa 100 m2 per ruimte)

Gunning voorbehouden aan verhuurder.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 66,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.