Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Leeuwerikplein 17 in Purmerend 1444 HW

Leeuwerikplein 17

1444 HW Purmerend
Huurprijs € 1.475,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0299-420097

Omschrijving

LET OP: DEELHUUR BESPREEKBAAR! VERHUURDER IS GENEGEN HET GEHEEL TE SPLITSEN !
In het gezellige winkelcentrum Overwhere staat thans in de verhuur totaal 225 m2 winkelruimte welke, in overleg met verhuurder is te splitsen. Met een totale frontbreedte van maar liefst 14,30 meter een uiterst courante en representatieve ruimte met tal van mogelijkheden met eigen achterom!
Het goed bezochte...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 225 m² In units vanaf 109 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

LET OP: DEELHUUR BESPREEKBAAR! VERHUURDER IS GENEGEN HET GEHEEL TE SPLITSEN !
In het gezellige winkelcentrum Overwhere staat thans in de verhuur totaal 225 m2 winkelruimte welke, in overleg met verhuurder is te splitsen. Met een totale frontbreedte van maar liefst 14,30 meter een uiterst courante en representatieve ruimte met tal van mogelijkheden met eigen achterom!
Het goed bezochte winkelcentrum is uitstekend bereikbaar en kent een divers en aantrekkelijk pallet aan winkels. Zo treft u een tweetal supermarkten, Kruidvat, Primera, diverse speciaalzaken, een slijterij, een bloemenwinkel en horeca gelegenheden waar men terecht kan voor een snack en een maaltijd.

Winkelcentrum Overwhere ligt in de wijk Overwhere Noord. Overwhere ligt in het noordwesten van Purmerend. De wijk wordt begrensd door de N244 in het noorden, de Beemsterringvaart in het westen, door de spoorlijn Amsterdam-Hoorn in het oosten de door De Where in het zuiden. Overwhere bestaat uit de buurten Overwhere Zuid, Overwhere Oost en Overwhere Noord.

Winkelcentrum Overwhere is goed en makkelijk bereikbaar per openbaar vervoer, (de bussen stoppen dichtbij het centrum) en per auto.
Er is ruime parkeergelegenheid en altijd gratis parkeren.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten is € 200,- per maand (*op basis van 225 m2) met verrekening achteraf o.b.v. daadwerkelijk gemaakte kosten.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurindexatie:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI - alle huishoudens (2000=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek, voor het eerst een jaar na huuringangsdatum.

Huurtermijn:
5 jaren + 5 (optie) jaren, korter is bespreekbaar.

Opleveringsniveau:
Turn key

Datum van oplevering:
In overleg

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden, te vermeerderen met BTW.

Huurovereenkomst:
Conform standaard ROZ - model 7:290 BW.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.475,- per maand Aanvaarding direct Aanvaarding toelichting winkel unit kan in overleg op basis van 50%/50% worden gesplitst. BTW van toepassing Ja Servicekosten € 200,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 225 m² Verkoopoppervlakte 219 m² Frontbreedte 1431 cm Diversen In units vanaf 109 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
225 m²
In units vanaf
109 m²
Verkoop vloeroppervlakte
219 m²
Frontbreedte
1431 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.