Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Van IJsendijkstraat 393 -A1 in Purmerend 1442 LB

Van IJsendijkstraat 393 -A1

1442 LB Purmerend
Huurprijs € 550,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
0299-420097

Omschrijving

Fraaie aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte op 1e verdieping van een modern pand op een zichtlocatie aan de Van IJsendijkstraat op industrieterrein De Koog. Het pand heeft betonnen vloeren en een goede individuele uitstraling. Het betreft hier de ruimte aan de linkerzijde op de 1e verdieping. Verder is er een vriendelijke en uitnodigende pui aanwezig met loopdeur ten behoeve van de eigen opgang...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Fraaie aantrekkelijk geprijsde kantoorruimte op 1e verdieping van een modern pand op een zichtlocatie aan de Van IJsendijkstraat op industrieterrein De Koog. Het pand heeft betonnen vloeren en een goede individuele uitstraling. Het betreft hier de ruimte aan de linkerzijde op de 1e verdieping. Verder is er een vriendelijke en uitnodigende pui aanwezig met loopdeur ten behoeve van de eigen opgang naar het kantoor op 1e verdieping. Het kantoor beschikt over een fraai toilet, een pantry, systeemplafond en verlichtingsarmaturen.
De oppervlakte van het kantoor beslaat totaal circa 100 m2 met een vrije werkhoogte van circa 3 meter.
Naast de huurprijs wordt op maandbasis een bedrag van € 70,- excl. btw. in rekening gebracht (op basis van voorschot met na-calculatie), voor de navolgende leveringen: verwarming (naar rato m3), elektra (via tussenmeter) en water (50%). Daarnaast worden maandelijkse servicekosten ad van € 33,33 excl. btw. berekend voor de navolgende diensten: brandblusser onderhoud, onderhoud CV ketel, buitenterrein en dak, alsmede gevelreiniging en administratiekosten.

Aanvaarding in overleg, op korte termijn mogelijk. Deze ruimte is indien gewenst te huur in combinatie met Van IJsendijkstraat 393 B1. Samen circa 200 m2.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 550,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 33,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Perceeloppervlakte 684 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 1 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 100 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
100 m²
In units vanaf
100 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Turnkey
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.