Hobrede bwnr 3, Zeevangsdijkje Kwadijk

KWADIJK

Koopsom: € 675.000,- v.o.n.

Kenmerken

Soort woning:
villa
Type woning:
vrijstaande woning
Kamers:
6
Woonopp.:
162 m²

Omschrijving

ZEEVANGSDIJKJE: LANDELIJK WONEN MET DE STAD OM DE HOEK! Als u vanaf de vernieuwde N244 afslaat richting Kwadijk wordt u…

ZEEVANGSDIJKJE:

LANDELIJK WONEN MET DE STAD OM DE HOEK!
Als u vanaf de vernieuwde N244 afslaat richting Kwadijk wordt u overvallen door de rust. Het Lintdorp Kwadijk bestaat al sinds de middeleeuwen. Het veenlandschap is ontgonnen met Kwadijk als uitvalsbasis. De Zeevangsdijk is de verbinding naar het dorpje Middelie en was eens de oever van de Purmer Ee. De locatie kent een rijke historie. Ooit maalden hier molens het water uit de Zeevangspolder richting de Purmer en Pieter Garms (1911-2001) heeft hier vanaf 1945 zijn gemengde boerenbedrijf geëxploiteerd.

Kwadijk en Middelie hebben een hechte gemeenschap, voornamelijk import dat zich snel nestelt. Beide dorpen hebben een goed presterende lagere school en verschillende verenigingen. Op het gebied van sport vind je in Kwadijk een voetbalclub en een manege. Purmerend met al haar faciliteiten ligt via een veilig fietspad op minder dan een kilometer afstand. Het gezellige centrum van Purmerend vind je op drie kilometer afstand. Zeevangsdijkje ligt aan de Purmer Ringvaart die door de pleziervaart en de roeisport goed worden gebruikt.

Op het perceel worden vijf woningen gebouwd. Elk met een eigen identiteit en mogelijkheden, binnen de regels van het bestemmingsplan en de welstandsnota. Binnen dit kader zijn er, geheel naar eigen wens, legio wijzigingen door te voeren. Door bouwbedrijf Hof worden de villa's gebouwd die op uw verzoek, mits passend binnen het bestemmingsplan, kunnen worden aangepast in ontwerp, materialen of afmeting. Wij hebben vanuit diverse projecten ervaring met zelfbouwers en adviseren u graag, goed en volledig.

HOBREDE
Deze stoere kaakberg heeft een mooie kraag gekregen waar de keuken van het woonhuis een prachtige uitbreiding heeft gekregen. Aan de vrije zijden van het gehele pand: ramen, deuren en raampjes voor een uitzicht vanaf je eigen tuin tot aan de Beemster. Een echt familie huis met wel 5 ruime slaapkamers. Vanzelfsprekend is de inrichting te wijzigen: eindelijk een eigen atelier, sportruimte, kantoor aan huis of een gigantische slaapkamer met een walkin closet! De Zolder kan toegankelijk worden gemaakt met een vaste trap en de berging zit aan de woning vast.

Type:
Woonhuis
Soort woning:
villa
Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
2018
Kamers:
6
Woonopp.:
162 m²
Perceelopp.:
576 m²
Ligging:
aan rustige weg, aan water
Garage:
aangebouwd steen
Tuin:
tuin rondom
Energie label:
A++
Status:
beschikbaar

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097