Wormerplein 19

PURMEREND

Vraagprijs: € 154.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
bovenwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
68 m²

Omschrijving

Een goed onderhouden 4-kamer appartement nabij het centrum van Purmerend. Is dit hetgeen waar u al zo lang naar op…

Een goed onderhouden 4-kamer appartement nabij het centrum van Purmerend. Is dit hetgeen waar u al zo lang naar op zoek bent? Blijf niet langer zitten en pak die telefoon om een afspraak in te plannen! Het appartement is van binnen keurig onderhouden waarbij het balkon aan de achterzijde bij de slaapkamer is getrokken. Dit geeft u nog meer bewegingsvrijheid en een ruimtelijke gevoel. Doordat het appartement zich op de bovenste verdieping bevindt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de stampende voeten van de bovenburen. De badkamer en keuken zijn niet meer als nieuw maar bieden de mogelijkheid om uw eigen droom waarheid te laten worden. De openbare voorzieningen zijn op loopafstand te vinden. Mocht u even geen zin hebben om te koken? Op het plein zijn verschillende winkels die u van een lekkere maaltijd kunnen voorzien!

Wilt u dichtbij het centrum wonen en vindt u het makkelijk om alles dichtbij de hand te hebben? Pak die telefoon en bel!

De indeling is als volgt:

Via de centraal afgesloten hal bereikt u de 4e verdieping waar zich de entree tot de woning bevindt. De hal brengt u langs de badkamer, toilet en slaapkamer naar de woonkamer. De kamer is voorzien van laminaat op de vloer met gekleurde wanden. Het kunststofkozijn voorzien van zon- en warmtewerende raamfolie beschermen u tegen oververhitting in de zomermaanden. Deze folie is ook aangebracht in de naastgelegen slaapkamer. Het balkon op het Westen zorgt ervoor dat u na een lange dag werken nog uitstekend kunt genieten van het avondzonnetje. De dichte keuken aan de achterzijde is voorzien van losse apparatuur met een gasfornuis met afzuigkap. Genoeg mogelijkheden om hier uw eigen twist aan te geven. De beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van kunststofkozijnen, tapijt op de vloer en behang tegen de wanden. Doordat het balkon is opgeofferd heeft u een prachtig grote slaapkamer. Het toilet en de badkamer zijn eenvoudig doch functioneel.

Beneden op het Wormerplein is voldoende parkeergelegenheid waarbij u verschillende winkels heeft voor al uw proviand.

Type:
Appartement
Soort woning:
bovenwoning
Bouwjaar:
1961
Kamers:
4
Woonopp.:
68 m²
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk
Garage:
geen garage
BergingType:
box
Status:
verkocht onder voorbehoud

Wormerplein 19 te Purmerend

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097