Wormerplein 100

PURMEREND

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
bovenwoning
Kamers:
4
Woonopp.:
66 m²

Omschrijving

Nabij het centrum van Purmerend bevindt zich het Wormerplein. Naast een grote supermarkt zijn er ook kleine winkeltjes, denk hierbij…

Nabij het centrum van Purmerend bevindt zich het Wormerplein. Naast een grote supermarkt zijn er ook kleine winkeltjes, denk hierbij aan een groenteboer en slager. Zodra u de deur uitloopt bij het appartement staat u op het plein. Wat wilt u nu nog meer? Alles om de hoek en het openbaar vervoer vertrekt op nog geen 5 minuten lopen! Het appartement is van binnen helemaal vernieuwd in 2015. Zo is de badkamer, keuken, meterkast en alle leidingen en bedrading vernieuwd. Je kan dus wel stellen dat er veel aandacht en liefde aan de woning is besteed.

Bent u iemand die van een beetje rumoerigheid houdt en centraal gelegen in Purmerend wilt wonen? Dit appartement is dan bij uitstek voor u gemaakt!

De indeling is als volgt:

Via de centraal afgesloten hal bereikt u de 1e verdieping waar de entree tot de woning is. De hal brengt u langs de meterkast, badkamer en toilet naar de woonkamer. De kamer is geheel gestuukt en op een moderne manier afgewerkt. Let hierbij op het detail van de plafondplint! De laminaatvloer op de grond geeft een rustig beeld aan de woning. De slaapkamers hebben als enige nog houten kozijnen. De andere kozijnen zijn in de loop der tijd vervangen voor kunststof. De slaapkamers zijn voorzien van laminaat op de vloer en behang tegen de wanden. Op het balkon aan de achterzijde bevindt zich de c.v.-installatie. De dichte L-vormige keuken beschikt over een afzuigkap, vaatwasser en kookplaat. Kortom u kunt aan de slag! Het toilet en de badkamer zijn in dezelfde stijl opgeleverd en hebben een moderne uitstraling.

Zodra u beneden buiten staat bent u op het winkelcentrum Wormerplein. Boodschappen doen is om de hoek en ook voor een zonnebank of broodje/pizza hoeft u niet ver te lopen!

Type:
Appartement
Soort woning:
bovenwoning
Bouwjaar:
1961
Kamers:
4
Woonopp.:
66 m²
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk
Garage:
geen garage
Berging:
box
Energie label:
F
Status:
beschikbaar

2017 04 11 Sopar makelaars Wormerplein 100 Purmerend

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097