Westervenne 308A

PURMEREND

Vraagprijs: € 107.500,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
galerijflat
Kamers:
2
Woonopp.:
41 m²

Omschrijving

Zeer aantrekkelijk geprijsd 2-kamer appartement van ongeveer 41 m2 op de eerste verdieping van het keurig onderhouden appartementencomplex. Het appartement…

Zeer aantrekkelijk geprijsd 2-kamer appartement van ongeveer 41 m2 op de eerste verdieping van het keurig onderhouden appartementencomplex. Het appartement beschikt over een aparte slaapkamer aan de voorzijde. De hal brengt u langs de keuken, badkamer en toilet naar de achterzijde van de woning waar de woonkamer is gesitueerd. Hier beschikt u over een balkon op het zuidwesten gelegen. Ligging in een groene parkachtige omgeving nabij alle denkbare openbare voorzieningen zoals: uitvalswegen naar onder andere Amsterdam en Hoorn, uitgebreid winkelcentrum, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

De indeling is als volgt:

De woning is voorzien van een ruime woonkamer met toegang tot het balkon op het zuidwesten, een dichte keuken aan de voorzijde van de woning, een van licht tegelwerk voorziene badkamer met doucheplek, wasbak en wasmachine aansluiting. Het appartement is helemaal leeg en biedt dus de uitdaging om weer opnieuw opgeknapt te worden. Hier kunt u uw eigen paleisje van maken!
Rondom het complex is meer dan voldoende (gratis) parkeerruimte beschikbaar. De gebouwen zijn recent voorzien van vernieuwde liften en worden goed onderhouden. De servicekosten bedragen ca. € 57,- per maand en het appartement is per direct te aanvaarden.

Type:
Appartement
Soort woning:
galerijflat
Bouwjaar:
1975
Kamers:
2
Woonopp.:
41 m²
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk
Garage:
geen garage
Berging:
box
Energie label:
F
Status:
beschikbaar

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097