Suze Groenewegstraat 173

PURMEREND

Vraagprijs: € 159.500,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
portiekflat
Kamers:
2
Woonopp.:
68 m²

Omschrijving

Het 2-kamerappartement op de 8e etage(68m2) deeluitmakende van het appartementsgebouw “de Wilgenhoek” ligt direct naast het Healthcare Centre en de…

Het 2-kamerappartement op de 8e etage(68m2) deeluitmakende van het appartementsgebouw "de Wilgenhoek" ligt direct naast het Healthcare Centre en de huisartsenpraktijk: Overwhere, terwijl de winkelcentra; Kooiman/Wormerplein & Leeuwerikplein zich op korte loopafstand bevinden.
Voorts stopt er tegenover het appartementsgebouw de EBS bus 301 richting Amsterdam-Centrum en bevindt zich naast het gebouw een fiets- en voetgangersbrug over de Beemsterringvaart, waardoor u wandelend danwel fietsend zich direct in de prachtige Beemsterpolder begeeft, terwijl de navolgende uitvals- en autosnelwegen zich nabij Purmerend-Noord bevinden te weten; de N244, A7/A8 & A10. Op de begane grond van het gebouw bevindt zich een recreatie- en vergaderruimte alwaar de mogelijkheid bestaat om te biljarten danwel kaart te spelen(klaverjassen).

Indeling:
Gemeenschappelijk afgesloten entree met toegang tot de lift en/of het trappenhuis.

Woning:
Entree in de hal met garderobe. Vanuit de hal betreed je de gang welke de verdeelsleutel is naar de vertrekken. Als eerste treft je de meterkast, de badkamer, het toilet met fonteintje, de keuken, slaapkamer en de ruime woonkamer. De woonkamer heeft dankzij de hoekligging ook aan de zijkant een aantal extra ramen wat zorgt voor een geweldig uitzicht. Daarnaast biedt de woonkamer je voldoende ruimte voor een heerlijke zithoek en een gezellige eettafel, waar je met vrienden en/of familie heerlijk kunt dineren. Vanuit de woonkamer heb je toegang het balkon gelegen op het westen.

De dichte keuken is voorzien van een rechte opstelling en voldoende kastruimte alsmede de wasmachine/droger aansluiting.

De slaapkamer betreed je vanuit de gang, deze is ruim van opzet en geeft je net zoals de rest van het appartement een heerlijk uitzicht.
Dan rest ons nog de badkamer, deze is voorzien van een douche en wastafel.

De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer.

Berging:
In de onderbouw van het complex is een eigen berging aanwezig voorzien van elektra.

Balkon:
Het balkon is te bereiken vanuit de woonkamer en geeft een geweldig uitzicht over de Beemster én Purmerend.

Bijzonderheden:
-Goed ingedeeld 2-kamer appartement;
-Gelegen op eigen grond;
-Ruim balkon;
-Goed functionerende Vereniging van Eigenaars;
-Eigen meters op radiatoren i.v.m. verrekening stookkosten;
-Servicekosten à € 198,-p/m

Wij zijn enthousiast, u ook?
Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Type:
Appartement
Soort woning:
portiekflat
Bouwjaar:
1978
Kamers:
2
Woonopp.:
68 m²
Ligging:
in woonwijk, open ligging, vrij uitzicht
Garage:
geen garage
BergingType:
box
Status:
beschikbaar

Suze Groenewegstraat 173 te Purmerend

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097