Oostdijk 7

ZUIDOOSTBEEMSTER

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
woonboerderij
Type woning:
vrijstaande woning
Kamers:
6
Woonopp.:
236 m²

Omschrijving

Prachtig landelijk wonen op korte afstand van Purmerend! Op een fantastische locatie aan de “Beemsterdijk”, omzoomd door een schitterend aangelegde…

Prachtig landelijk wonen op korte afstand van Purmerend! Op een fantastische locatie aan de "Beemsterdijk", omzoomd door een schitterend aangelegde tuin, compleet met boomgaard, is gelegen deze keurig onderhouden, handzaam bemeten (circa 12,50 x 12,50 meter) woonboerderij met flinke schuur annex dubbele garage, op bijna 3000 m2 eigen grond. Een prachtige locatie: ver genoeg van Purmerend voor rust en vrijheid en toch alles binnen 'handbereik'. Een beschutte, romantische tuin met diverse terrassen, prachtige perken, bossages en oude soort fruitbomen, spannende paadjes maken het geheel tot een onverwacht paradijsje. De woning dateert van oorsprong circa 1904 doch heeft in de loop der jaren een ware "metamorfose" ondergaan. Het geheel is verbouwd, uitgebouwd en gemoderniseerd met als resultaat een keurig onderhouden woonhuis met "karakter", speelse elementen en verrassend royale leefruimten. Wat een heerlijkheid! Ruim 235 m2 keurig onderhouden woongenot! Deze woning moet u niet zien..maar voelen!

Indeling: zij-entree in royale afmeting; keurig en luxe betegeld toilet met fontein.
Via de dubbele glasdeuren heeft u prachtige lichtval en enerzijds toegang tot de aangebouwde woonkeuken aan de achterzijde van de woning, anderzijds naar de 'meer dan royale' woonkamer aan de voorzijde van de woning.
De uitgebouwde keuken is in 1991 aangebouwd en biedt u een 'oase van licht en uitzicht', uitkijkend aan drie zijden op de tuin.
Een heuse 'woonkeuken', voorzien van een moderne en functionele inrichting en alle inbouwapparatuur welke u zou verwachten.
De woonkamer is 'groot zonder massaal te zijn': super speels met diagonaal geplaatste zitkuil, compleet met houtkachel en dubbele tuindeuren.
Sfeer met een hoofdletter 'S''! Vol trots prijken "de vierkants palen" van het geheel. Via de roede-ramen heeft u volop lichtval en 'het mooiste zicht van de wereld'...
Open trap met bordes naar de verdieping.
Op de westzijde is het vriendelijk wakker worden in een heerlijk royale slaapkamer met (wederom) openslaande tuindeuren; aangrenzend een luxe betegelde badkamer met 'zwevend' toilet en bidet, dubbele wastafel, ligbad en separate douche. En...... bij het "ultieme buiten wonen' behoren (wederom) openslaande tuindeuren!

Verdieping: een grote overloop (bijna speelzolder), een ruim toilet met wastafel en drie ruime slaapkamers in de hoeken. Ook hier de onmiskenbare karaktertrekken van een sfeervol verbouwde stolp, speels verlicht via dakramen.

De tweede verdieping is middels vlizo-trap bereikbaar en biedt volop mogelijkheden.

Schitterend aangelegde tuin rondom de woning. Bereikbaar via eigen brug, volop parkeergelegenheid en heuse boomgaard.
Hoe romantisch, maar ook functioneel: koken op je eigen 'brongas'!

Last but not least: een 'ik zou er bijna een hobby om beginnen' grote, dubbele garage (bouwjaar '95, afmeting circa 5,82 x 5,3 meter) compleet voorzien van bergzolder.

Het "voorjaarszonnetje" komt er aan....wij maken u graag net zo enthousiast als wij zijn!

De ultieme rust op slechts 25 autominuten van Amsterdam. Zo wordt buiten wonen wel heel aantrekkelijk! Aanvaarding in overleg.

Type:
Woonhuis
Soort woning:
woonboerderij
Type woning:
vrijstaande woning
Bouwjaar:
1904, 1995
Kamers:
6
Woonopp.:
236 m²
Perceelopp.:
2.970 m²
Ligging:
aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging
Garage:
vrijstaand hout
Tuin:
tuin rondom
BergingType:
vrijstaand hout
Status:
beschikbaar

Oostdijk 7 Zuidoostbeemster

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097