Ilpendamstraat 28

PURMEREND

Vraagprijs: € 179.000,- k.k.

Kenmerken

Soort woning:
bovenwoning
Kamers:
3
Woonopp.:
86 m²

Omschrijving

Royaal en courant ingedeeld drie-kamerappartement gelegen op de derde etage van een kleinschalig appartementencomplex. Een prachtige massief houten vloer in…

Royaal en courant ingedeeld drie-kamerappartement gelegen op de derde etage van een kleinschalig appartementencomplex. Een prachtige massief houten vloer in de ruime woonkamer met separate keuken is wat deze woning aantrekkelijk maakt! De gestuukte wanden met verlaagd plafond voorzien van inbouwspots geven de woning extra stijl. Het appartement beschikt over een tweetal balkons waarvan een aanzienlijk groot te noemen is. Vanuit de woonkamer bereikt u het balkon gesitueerd op het noordoosten. De separate berging op de parterre completeert het geheel. Mocht u toch een extra kamer nodig hebben dan is het mogelijk een wand te plaatsen in de woonkamer. Hierdoor wordt uw woonkamer wel wat kleiner maar heeft u toch de ruimte om een extra slaapkamer te creëren.

De woning is nabij alle denkbare openbare voorzieningen gelegen zoals: uitvalswegen naar onder andere Amsterdam en Hoorn, uitgebreid stadscentrum, openbaar vervoer en sportfaciliteiten.

De indeling is als volgt:

Via de afgesloten entree met bellenboord bereikt u de hal welke u naar de 3e verdieping van het appartementencomplex brengt. Aangekomen bij het appartement loopt u via de hal met meterkast, toilet, praktische bergkast voor de was -en droog opstelling naar de woonkamer. De gehele woning is voorzien van een massief houten vloer en strak gestuukte wanden. Het betreft een hoekwoning waardoor u nog een extra raam aan de zijkant van de woonkamer heeft. Deze brengt extra licht de kamer binnen welke een prettig gevoel geeft aan het geheel. U beschikt over twee slaapkamer welke beide ruim te noemen zijn. Een hiervan is voorzien van balkon waar u uw was kan laten drogen of natuurlijk kunt genieten van een borrel of hapje eten. In het geval u een extra slaapkamer nodig heeft is deze te realiseren door de wand van de hal door te trekken de woonkamer in. Hierdoor ontstaat een extra slaapkamer. Moet u alleen een stukje extra hal creëren om de woonkamer te betreden. Het royale terras bereikt u vanuit de woonkamer en is gesitueerd op het noordoosten. De separate keuken is ruim van opzet en in rechte opstelling uitgevoerd. De badkamer is voorzien van witte tegels met een zwarte tegelvloer. Hier bevindt zich de douchecabine met wastafelmeubel.

Bijzonderheden: Het gehele appartement is voorzien van een drempelloos gelegde massief houten vloer en gestuukte wandafwerking. Het appartement is begin jaren '80 gebouwd, wordt centraal verwarmd middels een stadsverwarmingunit en is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbelglas. De separate berging op de parterre completeert het geheel.

Aanvaarding in overleg.

Type:
Appartement
Soort woning:
bovenwoning
Bouwjaar:
1982
Kamers:
3
Woonopp.:
86 m²
Ligging:
aan rustige weg, in woonwijk
Garage:
geen garage
BergingType:
box
Status:
verkocht onder voorbehoud

Ilpendamstraat 28 Purmerend

Makelaarskantoor:
Sopar makelaars o.g. b.v.
0299 420097